Evde Kendi Fesleğeninizi Yetiştirerek Salata Ve Yemeklerinizde En Taze Haliyle Kullanabilirsiniz.
- İstediğiniz Ölçülerde Yayvan Bir Saksıya Toprağınızı Yayın.
- Tohumları Toprağın Üzerine Serptikten Sonra, Üzerini Çok İnce Bir Toprak Tabakası İle Kapatın. Çimlenme 5-10 Gün İçinde Gerçekleşecektir. Hafif Ve Düzenli Sulama İle Gün Boyu Güneş Işığında Verim Alabilirsiniz.
- Fesleğen Suya Çok Fazla İhtiyaç Duymaz Ancak Kökleri Sığ Olduğu İçin Toprağının Kuru Kalmamasına Özen Gösterin. Ektiğiniz Fesleğenlerin Miktarını Artırmak İsterseniz, Uzayan Uçları Kopartın Ya Da Kesin.