Tarif: Aycan İntizamoğlu
Malzemeler
- 500 gr tel kadayıf
- 200 gr Pınar Labne
- 50 gr pudra sekeri
- 100 gr eritilmiş tereyağı
- 50 gr Antep fıstığı
- 50 gr kaju
- Şerbet
Hazırlanışı
Pudra şekeri ve labneyi bir kasede iyice karıştırın.
Yemişleri fırında 5 dakika kızartın.
Kadayıfları elinizle uzun parçalar halinde ayırın. Her bir parçayı fırça yardımı ile yağlayın. Daha sonra baş parmağınızı ortayı çukur yapacak şekilde bastırıp, kadayıfı kendi etrafında sarın.
Hazırladığınız her bir yuvayı cupcake tepsisine yerleştirin. 180 derece fırında 15 dakika kızartın.
Kızaran yuvaları hazırladığınız soğuk şerbetin içine atın. Sonra tek tek çıkartıp bir tepsiye dizin.
Hazırladığınız labneli karışımı yuvaların içine doldurun üzerini yemişler ve nar taneleri ile süsleyin.