Malzemeler: 1 adet hindi göğüs, 1 yemek kaşığı kinoa, 1 demet roka, 5 adet çeri domates, 2 yemek kaşığı haşlanmış mısır, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, yarım limon suyu, tuz
Üzerine kekik, nane ve tuz serptiğiniz hindi göğüs etini genişçe bir tavada her iki tarafı da altın rengini alana kadar az yağda kızartın. Dilerseniz ızgara da yapabilirsiniz. Daha sonra kızarttığınız hindi etlerini bir parmak kalınlığında şeritler halinde kesin. Ayıklayıp güzelce yıkadığınız rokaları genişçe bir kâseye alın üzerine dörde böldüğünüz çeri domatesleri, haşladığınız kinoayı ve mısırı ilave edin. Daha sonra üzerine tuz, zeytinyağı, limon suyu ile yaptığınız sosu dökün.