- Malzemeler
- Pınar Hindi Fileto Konserve
- Pınar Hindi Fileto
- 1 Paket Beyaz Lahana
- 100 Gr Mor Lahana
- 100 Gr Taze Soğan
- 2 Dal Maydanoz
- 15 Yaprak Havuç
- 1 Adet Taze Zencefil
- 10 Gr Soya Sos
- 1 Tatlı Kaşığı Susam Yağı
- 1 Tatlı Kaşığı Pirinç Sirkesi
- 1 Tatlı Kaşığı
- Limon Suyu
- 1 Tatlı Kaşığı Sızma Zeytinyağı
- 2 Yemek Kaşığı
- Tuz
- Karabiber
- Maydanozları yaprak şeklinde ayıklayın.
Hazırlanışı:
Beyaz lahana, mor lahana, taze soğan ve havucu julyen şeklinde doğrayın ve kenara alın.
Bir mayonez tenceresine zencefili rendeleyin.
Soya sos, susam yağı, pirinç sirkesi, limon suyu, zeytinyağı ve tuz-karabiberi de ilave edip bir vinegrette elde edene kadar çırpın.( 20 sn)
Sebzeleri bu vinegrette ile harmanlayın ve salata kasesine alın.
Sebzelerin üstüne Pınar Hindi Fileto ilave edip servis edin.
Thai Usülü Hindi Salatamız hazır.
Tarif videosu için linke tıklayın.