Malzemeler:
- 3 adet patates
- 1 adet kırmızı soğan
- 1 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 6-7 adet kornişon turşu
- Frenk soğanı
Hazırlanışı:
Patatesi soyup suda haşlayın. Kırmızı soğanı soyup küp halinde doğrayın. Turşuları halka halka dilimleyin. Bir kasede yoğurt ve mayonezi homohen bir kıvam alana kadar karıştırın. Frenk soğanları ince kıyın.
Haşlanan patatesleri önce dörde bölün sonra istediğiniz büyüklükte kesin. Bir kaseye patatesleri, soğan ve turşuları alıp mayonezli sosla iyice karıştırın. Üzerine ince kıydığınız frenk soğanları ilave edip servis yapın.