Malzemeler:
- Pınar Milföy
- 250 g Frambuaz
- 50 g Bal
- Labne
- Pudra Şekeri
- Kabak Çekirdeği
- Damla Çikolata
- 1 adet yumurta
Hazırlanışı:
- Frambuazları bal ile birlikte sos tenceresine alın yarım çay bardağı su ekleyin ve pişmeye bırakın.
- Labne ve pudra şekerini çırpın ve sıkma torbasına alın.
- Pınar Milföy hamurunu birbirine birleştin.
- Püreyi kalın olacak şekilde milföye sürün.
- Üzerine bir kat hamur daha ekleyip ağaç şeklinde kesin.
- Sağ ve solundan çentikler atıp ağaç dalları olacak şekilde büzgü yapın.
- Üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derece fırında kızarana kadar pişirin.
- Hamur piştikten sonra üzerini damla çikolata, labne ve kabak çekirdekleri ile süsleyebilirsiniz.
Tarifin yapılışını izlemek isterseniz