Tarif ve fotoğraf: Alara Ozaner
Bu tarifte yine akşamdan yulafı hazırlıyoruz, sabah olunca da süslüyoruz.
Akşamdan bir kaseye:
Yarım bardak yulaf
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 bardak badem/fındık/hindistan cevizi sütünü koyuyoruz impotenzastop.it.
Tatlandırmak için vanilya özütü, tahin, fıstık/badem ezmesi, hurma, hindistan cevizi cipsi veya tarçın akşamdan veya sabah katabilirsiniz.
Uyanınca üzerine ekleyebilecekleriniz: (resimlerden yola çıkarak)
Karabuğday granola (marketten aldığım çok tatsız tuzsuz çıkınca tavada hindistan cevizi yağında kavurdum, of of of inanılmaz oldu)
Muz
Çilek
Papaya
Yabanmersini
Mango (hindistan cevizi yağıyla karamelize ettik)
Kabak çekirdeği
Keten tohumu
Sunum size kalmış:)