Malzemeler:
Malzemeler:
- 500 g somon fileto
- 200 g patates
- Birkaç sap kereviz
- Birkaç adet cherry domates
- 50 gr tereyağı
- 50 g parmesan peyniri
- 200 gr krema
- 1adet yumurta
- 1 su bardağı süt
- 1 adet limon
- Süslemek için dereotu
Hazırlanışı:
Önce patateslerin kabuklarını soyum ve dilimler halinde doğrayarak tuzlu suda 3 dakika haşlayın impotenzastop.it. Kereviz saplarını ince ince doğrayın ve tereyağında hafif soteleyin.
Parmesan peynirini rendeleyin. Dilimlenmiş somon filetolara tuz ve karabiber serpin.
Fırın kabına balık, ikiye böldüğünüz domatesler ve patatesleri yerleştirin. Diğer tarafta krema, süt, limon suyu ve limon kabuğu rendesiyle bir yumurtayı çırparak sosu hazırlayın. Hazırladığınız sosu tepsiye eşit dağıtın. 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Dereotu ile süsleyerek servis yapın.