Malzemeler
- 2 adet patates
- 1 adet avokado
- 1 adet soğan
- Brokoli çiçekleri
- Birkaç yaprak kıvırcık salata
- Bir fincan tuzlu fıstık
- Zeytinyağı
- ½ limon suyu
- Tuz
Hazırlanışı
Patateslerin kabuklarını soyup haşlayın. Brokoli çiçeklerini birkaç saniye kaynar suda tutun sonra buzlu suya alıp şık haşlama yapın. Avokadonun çekirdeğini çıkarıp ince dilimler halinde kesin. Salata yapraklarını yıkayıp elinizle iri parçalara bölün. Soğanı soyup halkalar halinde dilimleyin.
Haşlanan patatesleri iri parçalar halinde doğrayın. Salata kasesinde patatesler ve hazırladığınız diğer tüm malzemeyi karıştırın. Zeytinyağı, limon suyu ve tuzla tatlandırın. Üzerine fıstıkları serperek servis yapın.