Tarif: Şef Aycan İntizamoğlu
Malzemeler:
- Pınar Light Beyaz Peynir
- 1 küçük soğan
- 300 gr renkli çeri domates
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- 1 yemek kaşığı sirke
- Tuz, karabiber
- İnce kıyılmış maydanoz
Bruschetta;
- Baget dilimleri
- Zeytinyağı
- Ezilmiş sarımsak
- Kurutulmuş fesleğen
Hazırlanışı:
Soğanı ince doğrayın, domatesleri 4’e bölün.
Daha sonra bütün malzemeleri güzelce kombinleyin.
Baget dilimlerini yağlayın ve üzerlerini sarımsak, fesleğen serpin.
Önceden 200C ısıttığınız fırında kıtır olana kadar kızartın. Hazırladığınız salsayı kızarmış bruschetta ile servis edin.