Malzemeler
Tart hamuru için: 250 gr. tereyağı • 1 çay bardağı sıvı yağ • 2 adet yumurta • 1 çay bardağı pudra şekeri • Alabildiği kadar un • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
Harç için: 3 adet elma (rendelenmiş) • 1 çay bardağı şeker • 1 çay kaşığı tereyağı • 1 tatlı kaşığı tarçın
Elmaları şeker ve tereyağı ile pişirin. Soğuyunca tarçını ilave edip karıştırın. Hamur için yağları pudra şekeri ile birlikte çırpın. Yumurtaları ekleyip karıştırın. Alabildiği kadar un ve kabartma tozunu ilave edip yoğurun. Hamurdan yuvarlak parçalar kopartın ve yağladığınız tart kalıplarına yayın. İçlerine harcı paylaştırın. Kalan hamuru açıp yıldız kalıplarla kesin ve harcın üzerine koyun. Tartöletleri 200 derecede pişirin.