Kahvenin 40 yıllık hatrı, 500 yıllık geçmişi var
Röportaj: Yaprak Özer Osman Serim yeme içme sektöründe 30 yıla dayanan uzmanlığıyla lezzet dünyamızın köşe…
İYİ BESLEN, İYİ HİSSET
Röportaj: Yaprak Özer Osman Serim yeme içme sektöründe 30 yıla dayanan uzmanlığıyla lezzet dünyamızın köşe…
Size Türkiye’nin en popüler, en çok “celebrity” gezdiren, en fazla ülkeye ayak basan rehberi olarak…
Size anlatacağımız hikaye gerçek bir hayal öyküsü. Yeme içmeye, ağırlamaya, güzel kokulara, renk ve…
Ömürcan Işık, Ateş Böceği Derneği’nin kurucularından. Ateş Böceği öğrenciler tarafından kurulmuş, tamamen öğrencilerin katkısıyla devam…
Bugün 20 ile 40 yaş arasındakiler dünya nüfusunun 3’te 1’ini, Türkiye’nin de yüzde 35’ini oluşturuyor.…
Prof. Dr. Halil Coşkun, metabolik hastalıklar üzerine uzmanlığı olan deneyimli bir genel cerrah. Ana uzmanlık…
Dr. Erdem Erikçi, biftek.co adlı girişimin kurucu ortağı olan bir bilim insanı. Biftek.co, Ankara Üniversitesi…
Gülüş Türkmen “Sürdürülebilir ebeveyn” konusunda çalışıyor. Çocuklarla iletişim, yanı sıra kültürler arası iletişim ve kültürlerarası…
Dünya Sağlık Örgütü’ne göre beslenmede bozukluk çok ciddi sorun… Bunun üç grupta kendisini gösterdiğini ifade…
Mutfakta plastikler “out”, yıkanabilir yeniden kullanılabilir kumaşlar “in”. Işınsu Kaya, MumoWrap kurucu ortaklarından. Saklama kabı…
Oya Ayman. Gazeteci-yazar ve aktivist. Buğday Derneği koordinasyon kurulu üyesi, Zehirsiz Sofralar Projesi’nin iletişim direktörü.…
Defne Koryürek, kadın, anne, aşçı, gıda aktivisti… bu kavramlar kimliğinin belirgin kilometre taşları. Yanı sıra girişimci,…