Tarif: Şef Aycan İntizamoğlu
Malzemeler
- 40 gr Pınar Hellim
- 1 kepekli tortilla
- Yarım avokado
- 1/4 kırmızı soğan ve kırmızı acı biber
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı konserve tane mısır
- Tuz, karabiber
Hazırlanışı
- Hellim peynirlerini 1 cm kalınlığında keselim, kızmış tavada her iki yüzünü de kızartalım.
- Avokado, soğan ve acı biberi iyice kıyalım. Zeytinyağı, limon suyu ve baharatlarla karıştıralım. İçine tane mısır ekleyelim.
- Hazırladığımız avokado salsayı, tortillanın bir yüzüne yayalım. Üzerine kızarttığımız hellimleri dizelim.
- Tortillayı 2 yandan kapatarak dürüm gibi saralım ve kızgın tavada 2 yüzünü biraz kızartalım.