Malzemeler
1 paket yumurtalı noodle, 4 yemek kaşığı zeytinyağı, 5 yemek kaşığı soya sosu, 250 gram hindi but, karnabahar ve brokoli, 2 adet kırmızı dolmalık biber, 1,5 yemek kaşığı susam, 1 yemek kaşığı çörek otu, tuz, karabiber.
Noodle’ı tuzlu suda haşlayıp süzün. Diriliğini kaybetmemesi için daha sonra soğuk sudan geçirin. Hindi butlarını şeritler halinde kesin. 2 yemek kaşığı zeytinyağını döküm tavada kızdırın. Hindilerin suyunu içinde hapsedip yumuşaklığını kaybetmemesi için yüksek ateşte soteleyin. Dolmalık biberleri şeritler halinde kibrit çöpü inceliğinde doğrayın. Karnabahar ve brokili çiçeklerini elinizle koparıp küçültün. Kalan 2 yemek kaşığı zeytinyağını ayrı bir tavada kızdırarak sebzeleri yüksek ateşte soteleyin. Daha sonra üzerine hindileri, soya sosunu, tuz ve karabiberi ekleyip tüm malzemeler özleşene kadar bir süre daha soteleyin. Bu karışıma noodle’ı ilave edip iyice karıştırın. Sıcak olarak bir tabağa koyun ve üzerine ayrı bir yerde yağsız bir şekilde rengi dönene kadar kavurduğunuz susamı ve çörek otunu ilave ederek servis yapın.