Malzemeler
• 4 adet levrek fileto
• 2 adet domates
• 2 adet soğan
• 4 adet defne yaprağı
• 5-6 adet karabiber tanesi
• 2-3 sap taze kekik
• 4 diş sarımsak
• Tuz
Yapılışı
Soğanı piyazlık doğrayın ve az miktarda yağ ile tavada yumuşayana kadar çevirin. Domatesleri 1/2 cm kalınlığında yuvarlak dilimler halinde kesin.
Dört adet yağlı kağıt parçasını kesin ve tezgaha yayın. Kağıtların ortasına soğan ve domatesleri bölüştürerek yerleştirin. En üste balık filetolarını koyup tuz, karabiber, defne yaprağı, kekik ve ikiye kesilmiş sarımsak ile tatlandırın. Yarım çay bardağı zeytinyağını da üzerlerine dökün. Kağıtları zarf gibi kapatıp fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 15-20 dakika pişirin.