Malzemeler
5 adet yumurta • 1 büyük kutu ton balığı konservesi • 1 tatlı kaşığı toz kişniş • 2 adet kornişon turşu • 1 adet kırmızı biber • 1 yemek kaşığı limon suyu • 1 yemek kaşığı halka zeytin 1/4 demet maydanoz • Tuz Karabiber
Yumurtaları yaklaşık olarak 10-12 dakika haşlayın. Yumurtaların sarılarını çıkartarak bir başka kaba alın. Ton balığının yağını süzün ve üzerine doğradığınız kırmızı biberi ve kornişon turşuyu, limon suyunu, zeytini, kişnişi, karabiberi ve tuzu ilave edin ve güzelce harmanlayın. Daha sonra bu harcı içlerini çıkardığınız yumurta beyazlarına doldurun. Servis yaparken üzerini maydanoz, taze soğan ve yine halka halka kesilmiş kırmızı biberle süsleyebilirsiniz.