Malzemeler
1 su bardağı kuru fasulye, 2 adet kereviz, 1 adet kuru soğan, 1 çorba kaşığı salça, 3 çorba kaşığı sıvıyağ, 1 çorba kaşığı tereyağı, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 5 bardak et suyu.
Kuru fasulyeyi bir gece önceden ıslayın. Ertesi gün temiz bir su ile hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Bir tencereye sıvıyağı ve tereyağını koyun. Üzerine küp doğradığınız soğanı ve kerevizleri ilave edin ve yaklaşık 5 dakika kadar kavurun. Tencereye salçayı ekleyip 1-2 dakika daha kavurun. Daha sonra fasulyeleri, et suyunu, tuzu ve karabiberi koyun. Tüm malzemeler pişince kereviz ya da maydanoz yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.