Malzemeler
1 su bardağı kuru fasulye, 1 adet pancar, 250 gr brokoli, 2 adet havuç, 1 adet soğan, 1,5 yemek kaşığı salça, 4 yemek kaşığı zeytinyağı, tuz, karabiber, 5 bardak et suyu.
Bir gece önceden kuru fasulyeyi bir kaba koyup üzerini 3 parmak geçecek kadar su ilave edin. Ertesi gün bu suyu dökerek yeni bir su ile fasulyeleri haşlayın. Tencereye yağı koyun ve üzerine küp doğradığınız soğanları ilave edin. Soğanları 2-3 dakika kavurduktan sonra salçayı ekleyin ve bir süre daha kavurun. Ardından kabuklarını soyup küp doğradığınız havuçları ve pancarları da ekleyin. 2-3 dakika daha kavurduktan sonra içerisine kuru fasulyeleri ilave edin. Daha sonra et suyunu, tuzu ve karabiberi de koyup kaynamaya bırakın kaynayınca altını kısın. 10 dakika bu şekilde kaynadıktan sonra içine dallarına ayırdığınız brokolileri ilave edin.