Tarif: Şef Aycan İntizamoğlu
Malzemeler
- 1 paket Pınar Milfoy
- 400 gr Pınar Labne
- 200 gr pudra şekeri
- 200 gr çilek reçeli
Hazırlanışı
- Buzunu çözdürdüğümüz milföy hamurlarını tek tek kağıtlarından ayırın.
- Kalp şeklindeki kesme aparatı ile şekiller verin.
- Bir kapta Pınar Labne’yi ve pudra şekerini iyice karıştırın.
- Kestiğiniz milföylerin üzerine çatal ile delikler açın.
- Daha sonra labneli karışımı kaşık yardımı ile milföylere paylaştırın.
- Önceden ısıtılmış 200C’lik fırında 15 dakika pişirin.
- Fırından çıkardığınız milföyler soğuyunca üzerlerine çilek reçelinden ekleyin. Dilerseniz taze çilek parçaları da ilave edebilirsiniz.