Tarif: Şef Aycan İntizamoğlu
Malzemeler:
- 1 bütün karnabahar
- 400 gr Pınar Labne
- 1 küçük soğan
- 1 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı zerdeçal
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- Çeyrek demet kıyılmış maydanoz
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı
Soğanı ince doğrayın, sarımsakları kıyın. Karnabaharı orta boy parçalara bölün ve kaynayan suda 3 dakika pişirin.
Doğrayıp, kıydığınız soğan ve sarımsağı zeytinyağı ile soteleyin. Ardından Pınar Labne’yi ve baharatlaları ekleyip 3 dakika pişirin. Daha sonra haşladığınız karnabaharları ve kıyılmış maydanozu ekleyip 3 dakika daha pişirin. Ateşten alıp yemeğinizi servis edin.