Malzemeler
2 tavuk göğsü, 12 adet mantar, 2 su bardağı süt, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı tereyağı, 1,5 su bardağı rendelenmiş kaşar, 1 çay kaşığı tuz, karabiber
Tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayın. Genişçe bir tavada hafifçe kızdırdığınız yağda tavukları 5 dakika soteleyin. Bu karışımı fırın kabına alın. Doğradığınız mantarları da üzerine ilave edip 5 dakika daha sotelemeye devam edin. Genişçe bir kapta süt, yumurta, un, 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı, tuz ve karabiberi çırpın. Hazırladığımız sosu mantarlı tavukların üzerine dökün ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında beşamel sos iyice kıvam alana kadar pişirin. Daha sonra çıkarıp üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin ve tekrar fırınlayın. Peynirlerin üzeri kızarana kadar bekleyin ve fırından çıkarın.