Malzemeler
1 kg fileto hindi göğüs eti
Marine için
1 demet maydanoz • 2 dal taze kişniş
3 dal taze kekik • 5 diş sarımsak
1/2 çay bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı limon suyu
Tuz
Karabiber
Yapılışı
Damak tadınıza uygun eklemeler de yapabileceğiniz tüm otları temizleyip ince ince kesin. Derin bir kaseye yeşillikleri alın, 5 diş sarımsağı çok ince kıyın, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ilave edip el blenderi yardımıyla tüm malzemeyi çırpın ya da bir el çırpıcısı ile karıştırın. Hindi etlerini hazırladığınız marine sosuna ekleyin. Kasenin üzerini streç film ile kaplayarak buzdolabında en az 3-4 saat dinlenmeye bırakın. Döküm tavayı ısıtın etlerin her iki tarafını da pişirip servis yapın.