Otların Kraliçesi: TULSİ
Türkçede kutsal fesleğen olarak da anılan, iyileştirici özellikleri nedeniyle geleneksel tıbbın birçok farklı alanında bileşen…
İYİ BESLEN, İYİ HİSSET
Türkçede kutsal fesleğen olarak da anılan, iyileştirici özellikleri nedeniyle geleneksel tıbbın birçok farklı alanında bileşen…
Vitamin takviyelerinin içinden, beyniniz için sadece tek bir tanesini seçmek zorunda kalsaydınız, D vitamini en…
Muhteşem bir akşam yemeğinden sonra ertesi gün mide sorunları yaşamayı kimse istemez. Kolayca hazırlayacağınız bir…
Süper yiyecek modasına kapılıp, sağlık deposu yiyeceklerden bazılarını gözden kaçırmış olabilir miyiz? Tüm süslü, egzotik…
Grip mevsiminde adeta “koruyucu kalkan” gibi benimsediğimiz C vitamini hakkında bilinmeyenler… Pek çoğumuz bağışıklığımızı güçlendirmek…
Havaların soğumaya başlamasıyla tahin de sofralara daha sık konuk olmaya başladı. Yemek kültürümüzde ağırlıklı pekmezle…
Çok güçlü bir antioksidan olan elma, sizi serbest radikallerden korur. Tıp biliminin gelişmesiyle, mütevazi meyve…
Sağlıklı beslenme meraklıları için yeni fenomen olmaya aday kırmızı pirinçle ilgili gerçekler… Dünya rengarenk bir…
Ashwagandha, bilişsel işlevi iyileştiren, kas oluşturmaya yardımcı olan ilginç bir bitki. Stresi azalttığı biliniyor. Sanskritçe…
Yumurtanın kalp hastalığına neden olup olmadığı konusunda değişik görüşler söz konusu. Kalp sağlığından bahsetmeden…
İlk kullanımları M.Ö. 3000 yılına kadar uzanan mantarlardan hem mutfaklarda hem de tıpta yararlanıyoruz. Bazı…
Avokado aslında domates gibi bir meyve. Ama diğer bütün meyvelerin aksine ağırlıklı olarak şeker değil,…