Peçete deyip geçmeyin; farklı katlama yöntemleri kullanarak yılbaşı sofranızda konuklarınızı şaşırtacak bir görüntü elde edebilirsiniz.
Adım1
Önce peçetenizi dörde katlayın. Sonra size bakan ilk uçtan başlayarak dört katı da diğer uca doğru içeriye katlayın. Katlar birbirinin üzerine geleceği için gittikçe küçülecektir.
Adım 2
Peçeteyi her iki yanından içeriye doğru katlayın. Uzun köşeden kendinize doğru döndürün ve diğer katları bir önceki katın içine gelecek şekilde tekrar katlayıp yerleştirin.
Adım 3
Son olarak en uzun katı da içeriye doğru alıp çam ağacı formunu yakalayın. Tabaklarınızın üzerine alırken peçetinin üstüne bir yıldız anason, altına da bir çubuk tarçın yerleştirin.