Damlaya Damlaya Göller Kurudu
Her gün barajlardaki su seviyesine ilişkin dehşet haberleri okuyoruz. İstanbul’un 80 günlük su rezervi kalmış……
İYİ BESLEN, İYİ HİSSET
Her gün barajlardaki su seviyesine ilişkin dehşet haberleri okuyoruz. İstanbul’un 80 günlük su rezervi kalmış……
Kurumsal hayattan ayrılma hayaliniz varsa, bu macerayı okumanızı öneriyoruz. Daha başlamadan kriz vurduysa yine okumanızı…
Son yılların trendi hamurdan uzak dur, makarna pasta böreğin tadını unut. Demesi kolay tabii… Aslında…
Meslekte 20. yılını geride bırakan deneyimli bir isimle, Danışman Şef Fehmi Samancı ile beraberiz. “Kendi…
Yemek Stilisti ve Tarif Danışmanı İnci Bak ile yoğun temposunda bir araya geldik ve çok…
Daha ilkokuldayken doktor olmayı, hatta İstanbul Tıp Fakültesi’ne girmeyi ideali haline getiren tutkulu bir tıp…
USLA Akademi Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitmeni Soner Göksu alanında uzman bir şef. Göksu ile bir…
Yiyecek & İçecek İşletmeciliği Danışmanı Osman Serim mesleğine adını altın harflerle yazdırmayı başarmış bir isim.…
Melike Kavran ve Azelea Clarke… Karbon Kompost markasının kurucusu olan bu iki toprak aşığı kadın…
Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İlkay Gök bu alanda ses getiren çalışmalara…
Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin, Avrupa Birliği tarafından Sivil Toplum Diyaloğu V Programı kapsamında finanse…
Doğal beslenme felsefesini girişimci ruhuyla sentezleyerek kendi markasını yaratan Sevcan Darcan ile anne olduktan sonraki…