Malzemeler
3 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 adet tavuk göğsü, 2 adet orta havuç, 2 adet patates, 1 yemek kaşığı tereyağı, 4 yemek kaşığı un
5 su bardağı suyu genişçe bir tencereye boşaltın ve tavukları bu suda iyice haşlayın. Haşlanan tavukları içinden alın ve tavuk suyunu bir süzgeç yardımıyla süzün. Daha sonra tavukları iri parçalar halinde didin. Küçük parçalar halinde doğradığınız havuçları ve patatesleri sıvı yağda yumuşayana kadar kavurun. Dana sonra bu karışıma unu ve tereyağını ilave ederek unun kokusu çıkıncaya kadar karıştırın. Bu karışıma süzdüğünüz tavuk suyunu yavaş yavaş ilave edin. Bunu yaparken topaklanmaması için karıştırmayı ihmal etmeyin. Daha sonra içerisine tavukları ekleyerek kaynamaya bırakın. Tüm sebzeler pişince ocaktan alın ve maydanozlarla süsleyerek servis yapın.